VÅRA TJÄNSTER

Diamanten Håltagning AB är det personliga rivning- och saneringsföretaget där närheten till kunden prioriteras. Vår filosofi är att alltid tänka efter före samt att planera projekten noggrant, för att på så sätt ge kunden mervärde i form av ekonomi, tid, miljö och kvalité.

Diamanten Håltagning AB erbjuder kompletta tjänster inom rivning, håltagning, asbestsanering, golvslipning, kolfiberförstärkning med mera. Läs mer om våra tjänster nedan.

Vi utför kvalificerade håltagningsarbeten i betong, tegel och granit.

Håltagning

Vi utför kvalificerade håltagningsarbeten i betong, tegel och granit. Vi har rätt utrustning för såväl väggar som golv, olika sorters armering osv. Inga väggar är omöjliga!

Diamanten Håltagning AB utför uppdrag inom borning

Borrning

Inga hål är för små eller stora! Inga material är för hårda! Med den senaste tekniken inom betongborrning, borrar vi oss genom allt i alla storlekar! Tveka inte att höra av dig till oss!

Diamanten Håltagning AB utför uppdrag inom sågning

Sågning

Vi har den senaste tekniken inom betongsågning! Inga väggar eller golv är omöjliga! Tveka inte att höra av dig till oss!

Diamanten Håltagning AB utför uppdrag inom rivning

Rivning

Vi tar våran rivning på allvar, det innebär effektiv och miljövänlig rivning av dom flesta material för dig som kund! Kontakta oss för mer information!

Diamanten Håltagning AB utför uppdrag inom vajersågning

Vajersågning

Vill du veta mer om vad vi gör inom vajersågning? Kontakta oss för mer information!

Diamanten Håltagning AB erbjuder tjänster inom golvslipning. Bortslipning av mattlim eller göra slitna betonggolv som nya! Tekniken, som kallas superfloor, innebär att vi slipar ned betongen till en slitstark, polerad yta. Slipp flerskiktsgolv och minimera kostnaden med en hållbar och miljövänlig teknik.

Golvslipning

Bortslipning av mattlim eller göra slitna betonggolv som nya! Tekniken, som kallas superfloor, innebär att vi slipar ned betongen till en slitstark, polerad yta. Slipp flerskiktsgolv och minimera kostnaden med en hållbar och miljövänlig teknik.

Asbestsanering

Låt en fackman göra jobbet åt dig! Vi har utbildade hantverkare och rätt skyddsutrustning för att utföra arbetet säkert!

EFTER - Kolfiberförstärkning av bjälklag på sjukhuset i Norrköping

Kolfiberförstärkning

Enklare arbetsmetod, kortare driftstopp, låg vikt, korroderar ej, kolfiber är lätt att forma samt tar otroligt mycket mindre utrymme än konventionella metoder. 3 millimeter epoxilimmad kolfiber motsvarar 18cm stålbalk! Vi utför förstärkningar av betongkonstruktioner med fiberkomposit av väggar, bjälklag, pelare, balkar, balkonger, broar mm, ja bara fantasin sätter gränser!

Brandtätning

För att uppfylla gällande byggnormer krävs ett fullgott brandskydd efter installationer och genomföringar. Vi utför brandtätning med certifierad personal och typgodkända produkter. Som fastighetsägare är det du som är ansvarig för ett fungerande brandskydd!

KONTAKTA OSS IDAG